Ескендір Дәуітов атындағы Петропавл қаласының қызмет көрсету саласы колледжінде ұлттық тағамдарды дайындау бойынша шеберлік сағаты өтті. Жиынға этномәдени бірлестіктердің өкілдері қатысты.
Наурыз қарсаңында Петропавл қызмет көрсету саласы колледжінде мерекел3к іс-шара өтті. Тәлімгерлердің жетекшілігімен студенттер ұлттық тағамдарды дайындаудың құпияларымен бөлісті. Ас әзірлеу барысын этномәдени бірлестіктердің өкілдері қадағалады.
СНХ: ГҮЛБАҚША МҰСАБАЕВА, "URPAQ" ҚАЗАҚ МӘДЕНИ-АҒАРТУ ОРТАЛЫҒЫНЫҢ ТӨРАҒАСЫ
Қуырдақ - пияз бен дәмдеуіштер қосылған балғын еттен дайындалатын тағам. Хош иісі мен ерекше дәмі арқылы көпшіліктің сүйікті асына айналған.
СНХ: АНАСТАСИЯ ВОРОБЬЕВА, Е.ДӘУІТОВ АТЫНДАҒЫ ПЕТРОПАВЛ ҚАЛАСЫНЫҢ ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ САЛАСЫ КОЛЛЕДЖІНІҢ СТУДЕНТІ
Шеберлік сағаты "Қазақтану" жобасының "Ас дәмді болсын" бағыты аясында өткізілді. Жиын дәстүрге айналған.